Lys Våken november 2017

Lys Våken har blitt arrangert november 2017.

Lys Våken ble arrangert 25.-26. november 2017 i Nord-Vågsøy kyrkje. Arrangementet hadde 20 deltakende barn fra 5. klassetrinn. Alle kirkemedlemmer på nevnte klassetrinn i Vågsøy fikk invitasjon i posten med muligheter for å delta.

Arrangementet Lys Våken inneholder blant annet overnatting i kirka. Ifølge ressursnettsiden til Lys Våken-opplegget:

"Lys våken er et overnattingsopplegg i kirken for 11-åringer.

Navnet Lys våken handler ikke om at vi skal være våkne hele natta, men at vi skal være våkne overfor det som skjer i oss og rundt oss. Vi skal være våkne overfor Gud, hverandre og oss selv. Ikke minst kan vi oppleve at Gud er Lys våken for oss."

Det lokale opplegget inneholdt følgende høydepunkter:

• - Overnatting i kirka
  • - Leker
  • - Utdeling av Lys Våken t-skjorte
  • - Bibelfortellinger
  • - Sosialt samvær
  • - Mat og måltider sammen
  • - Forberedelse til Gudstjenesten søndag, inkludert innøving av Lys Våken-sangen
  • - Deltakelse på Gudstjenesten

Tusen takk til alle deltakere og ledere som var med på opplegget! Vi hadde alle sammen en kjekk minihelg i lag.

Fotograf: Jenny Kristin Myklebust.